Csak a Wide Gape Extreme!

 

Krisz kedvenc horga a SEDO Wide Gape Extreme, mi sem bizonyítja jobban hogy remekül választott számtalan nagypontyot fogott vele!

27kg-os Óriásponty és egyéni rekord Krisztiántól

 

27kg-os Óriás Krisztiántól, “Krank 2-es horgot használtam mely tökéletesen akadt és segített hozzá az egyéni rekordomhoz”

Hatvai A beton tavi óriások

 

Hatvani A beton tó óriásaiból kaptunk egy kis ízelítőt. Baranyi Béla jól ismeri a tavat és előszeretettel használja óriáspoontyok horgászatához a SEDO Termékeket melyek hozzásegítik ezekhez a gyönyörű halakhoz! Kedvenc horgai a következők Krank, CurvX és CurvX Wild illetve Shadow Camo Brown Hooklink 25lbs szakító szilárdsággal mely microszálas és sülyedő.

Szlovákiai fogások Lubostól

 

Szlovákiából küldte nekünk Lubos barátunk az alábbi gyönyörű pontyokat és fogásokat. Lubos előszeretettel használja a SEDO Termékeket, kedvence a Krank horog, nem véletlenül!

Béla Dunai 20kg-os pontyjai bojlival

 

Horváth Bélától kaptuk a képeket, jeges Dunából sikerült fogni két darab 20kg körüli pontyot. Béla csakis SEDO Wide Gape Extreme 2-es horgot használt.

Berregi Ati küldte nekünk.

Atilla küldte nekünk, szerintünk méltó befejezése és elkezdése egy nagypontyos szezonnak! Ati CFB csalikat használt és Wide Gape Extreme illetve Krank horgokat!

SEDO – Bait Bait csapat évkezdése

 

Csanesz2020-tól a csapatunkat erősíti és ismerkedik a termékekkel, lakhelyéhez közeli tóra szaladt ki próbálgatni a SEDO Termékeket – horgokat. Első körben CurvX és Wide Gape Extreme-re esett a választása, gyönyörű halakat fotózott és szákolt!

Tavaszkezdés Open Water LS-el

 

Mikor elvonul a jég mindenki amilyen hamar vizpartra megy, és egy kis szerencsével nem marad el az eredmény az év első horgászatán. Open Water LS megint kitűnően vizsgázott!

Pontyshow 2019 SEDO – CFB Stand Vol. 2.

 

Pontyshow 2019 SEDO – CFB Stand Köszönjük hogy ilyen sokan meglátogattatok minket! Beszéljenek most a képek!

Pontyshow 2019 SEDO – CFB Stand Vol. 1.

 

Pontyshow 2019 SEDO – CFB Stand Köszönjük hogy ilyen sokan meglátogattatok minket! Beszéljenek most a képek!